SZÁLLÁS

Egy erdő közepén, a romantikus környezetben megbúvó Vértes Tábor a Vértesi Tájvédelmi Körzet északkeleti sarkában, Pusztavámtól 4 km-re található. Az épületben 12, 9, 8 és 5 ágyas szobák találhatók, mellettük külön lány- és fiú-mosdó, -zuhanyozó. A tetőtérben közös programokra ill. eső esetén étkezőként funkcionáló tágas közösségi tér nyílik.

 

KÖRNYEZET

A ház előtt szabadtéri tűzhely és étkező, a ház mögötti hatalmas réten pingpong-asztal, tollaslabda- és elkerített focipálya, a háztól ötven méterre pedig lelátóval körülvett röplabdapálya várja a táborozókat. A háztól száz méterre, az erdő alján egy varázsos tavacska található. A házat körös-körben erdő veszi körül, s rövid sétát követően – egy patakot követve – érintetlen hegyi tóhoz érkezünk.

 

ÉTKEZÉS

Napi négyszeri: reggeli (tea, tej, kakaó, tejeskávé, szendvicsek, müzli, zabkása), ebéd (két fogás), uzsonna (gyümölcs), vacsora (tea, szendvics, kívánság szerint meleg egytálétel).

A fogásokat 2017 nyarán a csapatunkhoz tartozó szakács készítette friss alapanyagokból – reméljük, ezután is sikerül a helyben főzést megszervezni. Mivel a tábor vezetői között többen vegetáriánusok, ezért minden fogást alternatív módon (húsos és hús nélküli) változatban készítünk el. Amennyiben szükséges, a menü összeállításánál figyelembe vesszük a tejfehérje-, tojás-, tejcukor- és gluténérzékenyek, valamint a szójaallergiások igényeit.

 

ÉLETKOR

A játék témáját a 8-12 éves korosztályra szabtuk. Ezeken a kereteken lehet kicsit tágítani; ennek részleteit személyesen tudjuk megbeszélni a jelentkezés során.

 

UTAZÁS

Időpont: szervezés alatt

Létszám: 20-25 fő.

 

HELYSZÍN

 

Ha nem indul el, itt is megnézhető.